måndag 17 november 2014

Hjälp mig!

Till helgen är det dags – igen! För tredje gången – gillt(?). Jag ska springa runt runt i kulverten under Bislettstadion i Oslo. 24 timmar. På raken. Utan vila – utan sömn. Ja! Jösses! Galet!? Målet är att komma så långt som möjligt. Den som springer längst vinner. Starten går klockan 10 på lördag förmiddag – målgång blir således 24 timmar senare – klockan 10 på söndag förmiddag.

Jag har idén om att förena nytta med nöje. Och om att vi ska göra det tillsammans. Jag hoppas att ni vill hjälpa mig att hjälpa Krister. För just nu kör han mustaschkampen – en insamling till förmån för cancerfonden. Det gör han under hela november- på facebook. Jag vill stötta honom att uppmärksamma prostatacancer. Det är den cancerformen som är vanligast i Sverige och 25 män, varje dag (!) får beskedet att de har sjukdomen! En ofattbar siffra.

Min tanke är att ni ska gissa hur många kilometer jag kommer att springa under dygnet i helgen och lika många kilometer som ni gissar på – lika många kronor sätter ni in på insamlingen hos Cancerfonden.

Själv kommer också jag att bidra men först efteråt – så klart med antal löpta kilometer. Och jag är vid gott mod! Jag springer inte bara för mig själv utan jag springer också för en god sak! Så här ska springas min själ!

Hur långt tror ni att jag kan springa på 24 timmar? Som bäst har jag kommit 202 kilometer. Som sämst 196 kilometer.Tack på förhand för att ni hjälper till! 

Tillsammans mot prostatacancer. Jag springer. Krister odlar mustasch.

7 kommentarer:

 1. Alltså det är helt sjukt. Jag älskar't!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mina tvivel ibland men jag antar att jag också älskar det eftersom jag gör om det!

   Radera
 2. OK. Jag gissar på 213. Men kommer du längre bidrar jag med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Jag tackar för förtroendet och jag ska göra mitt allra bästa för att du ska få bidra med så mycket som möjligt! :-D

  SvaraRadera
 4. 204, men lägger på mer om du springer mer :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag ska försöka att komma längre då! :-)

   Radera