lördag 21 december 2013

Årets julklapp

Det var en gång en pojk som hette Erik. Och nu kan man allt undra vad han har med årets julklapp att göra och svaret är egentligen att han inte alls har med den att göra. Så mer om det om en stund. För det är ju årets julklapp jag vill tipsa om.

Vad jag skulle ha velat ha, om klappen inte redan funnit under vårat tak, är faktiskt en bok. En bok kan ju tyckas helt fel för mig, jag som blir nervös bara av att någon säger ”vila”. För normalt sitter man ju still när man läser en bok. Men den här boken har en genialisk tanke, vision. Och så klart handlar det om träning.

Paolos träningsbibel.


Det handlar om att man alltid har tid. En kvart om dagen. Och det räcker.

Boken beskriver och har bilder på enkla övningar man kan göra hemma på vardagsrumsgolvet. På hotellet. På kontoret. Det finns förslag på 15 minuterspass av olika svårighetsgrader eller så kan man så klart plocka ihop sina egna 15 minuter.

Sen kör man ju så hårt man vill. Som med spinning. Man kan välja att bara trampa luft eller att ge järnet. Och jag gillar verkligen idén. En kvart med Paolo hinner jag klämma in på lunchen. Och efteråt är jag inte bara heldarrig utan också riktigt nöjd.

Och det bästa av allt är ju att det blir av!

Men hur var det då med Erik. Jo, hans idé var också genialisk. Om man inte får det man vill ha i present eller i det här fallet julklapp, eller om man inte törs chans på att man får det man vill ha, så KÖP DEN ÅT NÅGON NÄRASTÅENDE. I Eriks fall var det hans bror, låt oss kalla honom för Hans, som fick presenterna Erik ville ha. Då kunde Erik leka med dem när  inte Hans ville liksom. Om ni hänger med.

Tipset blir således: Köp Paolos träningsbibel åt din respektive. Sen kan du låna boken och bara KÖÖÖR.

Smart, enkel och supertuff träning. Just the way I like it! 

4 kommentarer:

 1. Bloggen Ultrabrdo önskar God Jul & Gott Nytt år!
  Nu laddar vi för ett fint träningsår 2014!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er också! Hoppas att 2014 blir erat (och vårat) bästa tävlingsår någonsin!

   Radera