måndag 31 december 2012

Traditionell löpning

Ganska exakt klockan 11 sprang vi iväg från hemmet. Maken och jag. Och inte långt därefter mötte vi upp världens bästa Maria, nämligen Jansson, för den numera traditionella nyårsaftonslöpningen. För en gång är väl ingen gång och två gånger är väl en tradition?

Vädret var lika uselt idag som i går. Någon plusgrad och grått. All den fina vita snön har krympt ihop och försvunnit och gräset kikar fram i trädgården.

Det var mycket mer asfalt framme idag. Jag var väl dock inte helt missnöjd med att springa med mina spiky på fötterna. Fläckvis var det ändå blankis och då satt det fint med dubbar under skorna.

Jag blev lika blöt om fossingarna som igår. Med ullstrumpor är det dock inget som spelar någon större roll. Blir man inte kall gör det inte så mycket att vara blöt. Inte på ett kort pass i alla fall.

Jag trodde nog att jag skulle vara mycket segare i benen än jag var så här dagen efter ett långpass. Maria såg så ”lätt ut på foten” och jag försökte bara se ut som henne och löpningen kändes faktiskt helt ok.

Det blev massor med prat och våra tolv kilometer rullade på obemärkt. Årets sista träningspass avklarat.

Och med det vill jag passa på att önska alla vänner, löparkompisar, bloggläsare och alla andra ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Jag, Maria och Krister efter den traditionella nyårsaftonslöpningen!

6 kommentarer:

 1. Gott nytt på er! Hoppas vi ses 2013!

  SvaraRadera
 2. Önskar er detsamma!
  Hoppas att ni haft en riktigt bra julhelg!
  Kramar från Anna & Krister.

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma!! Vi får göra allt vi kan för att ha ett ännu bättre 2013. Kram på er!

  SvaraRadera