tisdag 1 januari 2013

1:a januari

Nytt år, nya möjligheter. En utsliten klyscha om du frågar mig. För varje dag som gryr, som jag får vakna till frisk och kry, är en ny möjlighet. Av samma anledning är nyårslöften ingenting för mig. Om jag vill göra något tror jag mer på att börja idag. Inte i morgon, på måndag eller vid nyår. Är det inte värt att köra på en gång, tror jag inte att jag har viljan eller motivationen nästa vecka heller. Go girl go!

Everyday is another chance to make your Dream come true

Att börja ett nytt år, med mycket träning inplanerad, med en vilodag känns väl helt logiskt? :S Eller? Men ni behöver inte vara oroliga! :-) Allt enligt plan!

Vi föll dock för tidnings påstående att nyårsdagen är årets stora pizza-dag. Och vad är väl då bättre än att passa på att testa Leksandskrigaren Alen Bibics ”Bella pizza” i Rättvik? Och jag blev inte besviken. Jag utnämner den härmed till Sveriges bästa pizzeria.

Bella Pizza i Rättvik

2 kommentarer:

  1. Håller helt med om nyårslöften. Vill man nåt så gör man det direkt. Varför vänta liksom?! Då vill man ändå inte till hundra och då blir heller inte resultatet hundra. Det är min teori. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är väl så jag tänker också! Men det är klart att blir man sporrad att göra bra förändrigar och så och det hjälper med tex ett nyårslöfte så är det ju också bra. Alla knep är tillåtna! :-D

      Radera