måndag 21 maj 2012

Vila

Jag läser om Lisa Nordén, Sveriges bästa triathlet, på mjölkpaketet varje morgon. Och jag imponeras av och blir inte lite avundsjuk på att hon tränar 30 timmar i veckan. En annan får vara glad om man kommer upp i halva den tiden. När hon inte tränar står det att hon vilar. Och kanske är det det jag är mest avundsjuk på. Återigen, en annan jobbar 45 timmar i veckan. På det ska man klämma in träningen. Ja, förutom matlagning, bakning, städning, diskning, familjen, trädgården och andra mer eller mindre måsten. Förutom bloggen också förstås.

Så just nu drömmer jag om att få mer tid till att träna men framför allt kanske mer tid till att vila. Någon som har goda råd?

3 kommentarer:

  1. Gå ner i arbetstid? Iaf till 80 % .... en extra ledig dag i veckan gör väldigt mycket !!!

    SvaraRadera
  2. Det skulle sitta fint! :-D

    SvaraRadera
  3. Prioritera främst det du verkligen gör för din egen skull. Låt disken stå en kväll och lägg dig tidigt istället.. den lär inte springa sin väg ;) Eller köp bröd nån gång när du känner att du inte orkar baka. Världen går inte under. Och om du har möjlighet; ta en powernap på eftermiddagen mellan träningspassen :) kan varmt rekommenderas.

    SvaraRadera