måndag 21 maj 2012

Undantaget

Ingen regel utan undantag. Och idag var det dags för avvikelsen. För allvarligt talat. Vem vill gå in på ett gym när det är soligt och varmt ute? Nä! Tänkte väl det! Inte jag heller.

Och inte maken. Så när han kom med förslaget att vi skulle flytta eller kanske helt byta bort dagens styrketräningspass mot cykel var jag inte sen att tacka ja.

Det blev en hel del helt nya vägar. Och roliga vägar. Den gamla banvallen mellan Bomsarvet och Falun har jag bara sprungit delar av. Nu tog vi den nästan hela vägen till grannstaden. Det var så klart flackt men det var fin natur runt omkring. Dock har min helautomatiska framgaffel gett upp vilket betyder att minsta lilla gupp slår jag ner i botten. Och det var verkligen botten när vi åkte längst ett parti av vägen där det var tvättbräda. Durrigt värre kan jag säga.

Det kunde dock inte förstöra den underbara kvällen. Det är nog dags att konstatera att sommaren är här. Massor med människor i farten med bara armar och ben. Blommor överallt. Nu har även häggen slagit ut och doften av hägg är oslagbart! Jag verkligen älskar den. Det här måste vara bästa tiden! Och i trädgårdarna var gräsklipparna i farten mest överallt. Ljumma vindar och fågelsång.

Oväntat men välkommet måndagspass. Knappt två och en halv timme cykel.

2 kommentarer:

  1. Så du cyklar nu! Starkt jobbat! Blev så glad när jag såg dig i helgen ska du veta! Fina ni! Om det blev några bra bilder får du gärna maila några!

    SvaraRadera
  2. Bilderna blev så där. Jag är nog bättre naturfotograf än sportfotograf men jag mailar dig i allafall.

    Blev glad av att se dig också!

    Och du! Du kanske skulle hänga med på ett myrlöpningspass?! JÄTTEKUL!

    SvaraRadera