fredag 16 mars 2012

Vilodagar

Vila. Bara ordet i sig ger mig dåliga vibbar, kalla kårar och helt fel associationer. Tänker osökt på Evert Taube och ”snart får du vila för eviga tider”.

Det är inte så att det står vila på schemat eller att Coach tvingar mig så jag har, helt på eget initiativ, bestämt mig för två vilodagar. Alltså TVÅ HELA DAGAR på raken utan träning. Det kändes som det enda logiska. Löpningen har bara gått långsammare och långsammare och långsammare. Det var inte mycket att orda om. Och det var så uppenbart att det inte ens behövde diskuteras. Eller våndas fram. Eller trugas. Lockas. Eller pockas. Fast lite ångest har jag.

Jag gläds i stället med maken som fick springa i solen i går. Det var en underbar eftermiddag och kväll.3 kommentarer:

  1. Bra beslut av din man! Du får se på hockey istället! Leksand i morgon? Min galning till sambo åkte till Örebro igår även och Djurgården på måndag...

    SvaraRadera
  2. Absolut hockey i morgon! Du också? Då kanske vi kan ses i en periodpaus? Jag tycker att han verkar otroligt vettig för att vara galning!? :-D

    SvaraRadera
  3. Det hade varit så roligt att ses i en paus men jag har ingen biljett! Hoppas det blir något annat tillfälle att ses framöver!!!

    SvaraRadera