fredag 29 april 2011

50 lopps jubileum

50 stycken lopp på 42 kilometer eller mer fördelade på 26 maror och 24 ultralopp. Sammanlagt 3365 kilometer. I morgon efter Sätermaran. Det är ett jubileum väl värt att fira. Och så klart är det inte mig vi pratar om utan maken.

Höjdpunkten av dessa lopp, juvelen i kronan, Grand Union Canal Race. 145 miles längs kanalerna mellan Birmingham och London. Ett lopp som Krister sprang första dagen i hällande envist regn. Allt var blött. Efterföljande natt var råkall och beckmörk. Målgång efter knappt 36 timmar. En prestation att alltid ta med sig. Och en fantastik resa att ha fått följa även från sidan.

Ett annat lopp jag gärna minns är 6 timmars i Halsberg. Därifrån fick han med sig en rälsbit i guld hem. Sånt är ju alltid kul! :-) Eller Skövde 6 timmars där han sprang hela 73,7 kilometer.

Roligaste loppet vi gjort tillsammans är för min del CCC från Courmayeur till Chamonix. Det var kul hela vägen… Nåja, kanske inte hela vägen då. Man glömmer ju. Men trots det ihållande regnet.

Det finns mycket minnen i dessa 50 (snart) lopp. Bra, dåliga, tunga och roliga. Oförglömliga stunder och stunder som kanske helst glöms.

I morgon hoppas vi på ett bra jubileumsväder och ett bra lopp. Grattis Krister!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar