onsdag 29 maj 2013

Loverunning

Jag tog bilen över till Falun för att träffa Lena.

Vi skulle så klart springa. Ett lagom långt pass i lagom fart. Och jag kan bara citera Lena: ”Löpning är jäkligt trevligt tillsammans!” Det blev konstant snack och den där timmen gick alldeles för fort. Ser verkligen fram mot nästa gång.

Men det fanns ännu ett skäl till att jag hälsade på Lena. Det är nämligen Lena som är Loverunning.se. Jag skulle köpa min första löparkjol. Jag har länge varit motståndare till löparkjolar, men hade tänkt kapitulera. Dels för att mina kvinnliga klubbkompisar är ju bara så snygga i sina kjolar och dels för att jag använder ju kjol ”privat” så varför inte när jag springer? Det kändes dock inte som jag när jag stod där och tittade på mig själv. Jag bestämde mig för att det måste nog mogna lite till innan jag är redo.

Lena och jag. Löparkjol eller inte?

Dock fick jag med mig hem lösa ärmar som jag tror är mycket användbara och en otroligt smart grej. Jag ser verkligen fram emot att få tillfälle att använda dem. Eller kanske inte. Då närmar vi oss kanske höst? Och vem längtar till hösten när syrenerna just slagit ut och luktar så gott?

3 kommentarer:

  1. jag har heller inte tagit steget än men kanske snart...

    SvaraRadera
  2. Jag är övertygad om att mina ben är för feta för att visas offentligt i kjol men hade gärna ägt en för det är ju så snyggt!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att ni ska slå till bägge två. Både Jonna och Suz. Ni kommer att bli jättesnygga!

    SvaraRadera