måndag 2 april 2012

Röster efter Borlänge Ultra

Jag har läst mängder av positiva omdömen om tävlingen och jag, och jag kan nog även tala för tävlingsledningen och övriga funktionärer, blir bara så glad av det!
”Stort tack till arrangörerna för en välarrangerad tävling, en riktigt bra bana där det kan göras riktigt bra resultat.” Läs herrsegraren Andreas Falks tävlingsberättelse.

”Tack för ett bra arrangemang, ses nästa år!”

”Vill passa på att fortsätta med lovprisningen av arrangemanget, fantastiskt välorganiserat och bra på alla sätt jag kan komma på. Tack alla ni som förgyllde lördagen!”

”Å tack ska du åxå ha Krister för en djävligt bra organiserad samt arrangerad ultra-löpning.”

"Hela tävlingen var väl ordnad och nära till ombyte, toa och käk." ”Vill också tacka alla funktionärer och människor som var med under dagen. Trevligt som tusan!” Läs damsegrarinnan Åsa Bergmans tävlingsberättelse.

”Vätskekontrollen med en massa mat å olika sportdrycker var myche väl tilltagen å medaljen med den svart/vita-bandet (Som jag förmodar har med er tävlingsdräkt att göra..) var nästan i klass med New Yorks olika lopps medaljer...”

”Kan inte komma på något som ens är i närheten av kritik å då ska du veta att gamla gubbar som kutat en massa lopp brukar gnälla på det ena å det mesta.”

”Ta nu snabbt ett beslut om att köra nästa år igen.”

”Tack Krister och Laila och självklart resten av Borlänge löparklubb som gjorde dagen så rolig.Det är klart vi kommer tillbaka ”

”Tack för en kanontävling, jättebra service och entusiastiska funktionärer!”

”Tack så jätte mycket för ett kanon arrangemang”

”Vill instämma med övriga skribenter. Tack för en kul tävling med ett bra arrangemang!”

”Jättetrevligt och bra arrangerat. Trevlig personal som hejade på längs hela banan.”

”Tack för det fantastiska arrangemanget.”

”Tack! För en väl arrangerat tävling med förstklassig service, funktionärer som promenerade runt banan och hejade på oss löpare. Mkt bra service bord med allt man önskade sig.”

”Tack Borlänge löparklubb!”

Det har varit mycket lite av övriga önskemål och negativ kritik.
Till nästa år kommer tävlingen att ha elektronisk tidtagning, lovar tävlingsledaren på stående fot, vilket kommer att underlätta resultatvisning av distans och antal löpta varv.

Speaker till nästa år är ett troligt scenario. Vår ”vanliga” speaker Johan har redan anmält sitt intresse. :-D

Vad det gäller klocka vid varvningen misstänker jag att vi, som i år, får nöja oss med den digitala varianten.

1 kommentar:

  1. wow vad roligt! Ni måste ge mig tips till Limsjön marathon :) men det är ju mer av en träningsdag, känns viktigt att markera skillnad där ;)

    SvaraRadera