torsdag 26 april 2012

Fartfyllt pass

Jonna satt redan på uppfarten när vi kom hem. Hon såg precis lika glad ut som hon alltid gör på sin blogg. Det var roligt att få träffa henne. Den verkliga kvinnan bakom en bloggsida på Internet.

Och vad ska tre löpare som sammanstrålar göra om inte springa?

Jag hade gärna visat upp våra fina stigar och backar uppe i skogen, men vi ville inte springa för långt då somliga av oss faktiskt ska tävla till helgen.

Det blev en varierad runda med lite skog, lite väg, lite cykelväg och improviserat lite åker. Jag gillade åkern!

Väder kan man som bekant inte göra något åt så regnet var inget vi brydde oss om. Jag var dock glad att jag hade skärm på mössan och mina ”regnbyxor” på mig. Vi var ganska blöta när vi kom hem igen.

Framför allt blev det prat om Limsjö maraton. Ett träningsevent som Jonna anordnar den 19 maj. Och det är fortfarande inte försent att anmäla sig. Sex varv på en mycket fin och naturskön bana.

En trevlig kväll är till ändå. Det har varit en lång dag. Jag kommer nog att sova gott i natt! :-)

4 kommentarer:

 1. Det var värsta bästa kvällen! Tusen tusen tack för att ni tog er tid att både springa med mig och svara på alla frågor och funderingar! Tack för lån av dusch och handduk och jättegott fika. Välkommen till Leksand när ni vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för besök, sällskap och glädjespridning!

   Radera
 2. PS. Hittade recepetet när jag googlade på "träningsverk tekakor" :) Nu ligger det på receptbloggen, snodde en bild också! http://systrarnasreceptsamling.blogspot.se/ Kram Jonna

  SvaraRadera