tisdag 26 mars 2013

Time flies

Det har varit mycket i vinter. Väldigt mycket. Visst. Jobbet är inget nytt. Det är ju som alltid. Och träningen är ju också som vanligt. Även om det kanske har blivit lite mer av den varan också.

Men det som det framför allt har blivit mer av är andra ”roligheter”. Om vardagarna har varit fullspäckade så har många helger varit precis likadana. Fullbokade. Och mycket har vi varit bortresta. Och det är klart att det har varit skojigt, ibland spännande och alltid intressant och lärorikt, men jag har börjat känna mig sliten. Både fysiskt och psykiskt. Alltid på språng. Alltid bokad. Alltid något.

Och visst vill jag hinna med allt. Vissa möjligheter kommer kanske aldrig igen. Men… Ibland måste man stanna upp. Blunda. Andas. Reflektera. Mitt i livet hinner man ibland kanske inte uppleva för att man har fullt upp med att leva..!? Det gäller nog att inte bara göra utan också att närvara. Är jag här? Är jag där? Eller är jag redan någon annanstans längre fram? Kanske hann jag inte med utan är kvar i går?

1 kommentar:

  1. det kan bli FÖR MYCKET även av roliga saker. Då blir till slut det roliga inte roligt längre heller...

    SvaraRadera