torsdag 21 februari 2013

Ultraintervaller - dags igen!

Vid midnatt mellan fredag och lördag så är det dags igen. Ultraintervaller. Himmel eller helvete? Jag mindes inte så mycket från förra gången, i november 2011, så jag var tvungen att leta mig tillbaka på min egen blogg för att läsa. Och jag blev inte så glad.

Läs sammanfattningen här!

Jag lästa bland annat ”På de två sista intervallerna var jag lite stel. På den näst sista intervallen hade jag svårt att fokusera på avstånd. På den sista intervallen såg jag dubbelt.” Man kan just undra varför jag ska utsätta mig för det här igen!

För det låter inte så lockande och jag har just börjat undra vad jag ger mig in på. Och för er som inte känner till ultraintervallerna ska jag berätta. Man springer tio kilometer med start var tredje timme under ett dygn. Första start är alltså klockan 00 på lördag natt. Andra start klockan 03 och så vidare.

Man laddar sedan upp sina tio kilometer på siten jogg.se för att vara med och tävla vilket betyder att du kan vara med vart du än är i hela världen. Coolt va? Resultat kommer att finnas här.

Du kommer att kunna följa mig här på bloggen och på twitter. Om jag orkar skriva. För var tredje timme kan tyckas som gott om tid att hinna springa tio kilometer, duscha, äta, ladda upp gps-spåret på Internet och så vidare. Och så ska man hinna vila också. Det blir inte mycket tid, eller energi, kvar till slut.

Är det någon mer som hänger på?

4 kommentarer:

  1. Körde 6/8 i november. Denna gång står jag över... Men räknar med att köra i sommar. Självklart kommer jag dock ha dig mfl i mina tankar under dygnet, å följa er på webben.
    Lycka till!
    /Linda , Fagersta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk speciellt under nattintervallerna och de två sista. Då kan jag behöva lite mentalt stöd!

      Radera
  2. Jag kör givetvis!!!! :)

    /Johan

    SvaraRadera