tisdag 5 februari 2013

Fint sällskap

Jag hade inte ens hunnit släcka ljuset och ta John Blund i handen på söndagskvällen innan träningsschemat var förändrat inför den här veckan. Jag vill gärna veta i förväg vad som gäller. Kanske att jag är lite kinkig, men jag brukar vilja förbereda mig mentalt på vad som komma skall. Överraskningar göre sig ej besvär. Där finns det verkligen något att träna på!

Men just den här förändringen var absolut till det bättre och ingen var gladare för den än jag. Speciellt inte i går morse, måndag och allt, när jag var riktig tröttmössa även när klockan ringde vid 06 och jag hade fått en timmes sovmorgon jämfört med de tidigare planerna.

Ensamt morgonpass var förvandlat till en tvåsam lunchlöpning. Och den lyckliga var ingen mindre än Maria Jansson. Det skulle bli ett lite längre och ett lite snabbare pass än planerat. Kanske inte den optimala starten på en lugn vecka men det finns ju många dagar ännu att ta igen schemaändringen och springa mindre .. om det nu är det jag, eller Coach, vill.

Inga sura miner här inte!

Det blev mycket prat och rundan runt Ornäs-Alsbäck gick i ett nafs. Det finns mycket att berätta och samtala om när två ultralöpare träffas som inte har möjlighet att umgås i någon större utsträckning. Det kändes lite trist när vi skiljdes åt i Domnarvet. Den ena skulle fortsätta att springa och den andra skulle återgå till näringen. Jag hade inte haft något emot att vara den som skulle fortsätta.

Nu fick jag en varm dusch och efter det världens bästa lunchsällskap istället. Så jag klagar inte!

2 kommentarer:

 1. åh vad roligt! Jag skulle dels behöva öva på att vara mer flexibel (säger Jonte) men träningsmässigt skulle jag behöva en mer tydlig struktur känner jsg! Och, inte tänka så mycket ;)

  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom på besök och få lite tips och råd vet jag!

   Kram tillbaka! :-)

   Radera