måndag 28 januari 2013

Löparskor i parti och minut

Till slut blir man ju galen. Det är verkligen löparskor ÖVERALLT. Jag fixade en ny skoförvaring och under några dagar så fanns det faktiskt plats för lite andra skor i hallen. Som till exempel vinterkängor. Men nu har löparskorna åter tagit över och fyllt ut inte bara den nya skoförvaringen utan också den gamla och bänken och ..

Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus, så jag pekar inte ut någon i det här fallet. Vi är högst delaktiga och skyldiga både Krister och jag.

Dagens fråga blir: "Hur många par löparskor behöver två personer ha?" Hur många har du? Hur många tycker du att det är nödvändigt att ha?

Jag räknar in 27 par! Och det finns så klart fler ute i garaget.

Vad gör man med skorna som är slut? Vad gör man med skorna som nästan är slut? Vag gör man med skorna som troligen är slut men som man ändå inte kan skiljas i från? Eller skor som INTE är slut men som inte känns bra att springa i? Kan man verkligen SLÄNGA löparskor??

Nya löparskor på väg in..

.. eller på väg ut?

1 kommentar:

  1. Jag har samma problem (fast jag har mycket färre än 27 par!). Sen jag började springa nästan uteslutande i mina Kinvara och VFF har mina andra skor fått ligga på skohyllan och ta plats bara. Ett par använder jag som promenadskor, men mina Mirage som jag knappt använt men som jag får känningar i löparknäet av? Mina Inov8 som är så hårda på fotsulorna?

    SvaraRadera