lördag 7 april 2012

Tryck och dra

Nu har både knoppen och kroppen fått lite ”påskgodis” idag.

Eftersom jag hade löpvila idag så föreslog maken att jag skulle träna styrketräning. Det fick en halv tumme ner. Då föreslog han att jag skulle sätta mig på trainern och cykla en stund. Det fick en halv tumme upp.

Så cykling fick det bli.

Benen var otroligt sega efter gårdagens intervaller. Jag fick kämpa hårt för att ens ta mig upp till 90 i kadens. Utan motstånd. Typ.

Men det blev inte jobbigare utan snarare lite lättare och innan passet var slut så hade jag kommit upp en bit ovanför 100.

Det brukar vara så tråkigt att sitta där och stirra ut genom fönstret på just ingenting och bara tänka på att hålla kadensen uppe och på hur lång tid det är kvar.

Idag njöt jag faktiskt. Det var ganska kul. Tro’t eller ej.

Och Ja. Det är väl så att jag tycker det är så skönt att få röra på sig. Slita. Svettas. Arbeta. Träna. Det är inte alltid kul. Men det är alltid.. kul!

Kände mig otroligt nöjd på alla sätt och vis efter 30 trampade kilometer. Knoppen hade fått sitt.

Kroppen har också fått sitt nu. Och det blev alltför mycket. Påskmiddagen på Haganäs blev lite för mycket av det goda. :-( Nu har jag magknip. Hur korkad får man vara?

En liten fundering med det där med cykling. Hur gör man egentligen för att lära sig trycka-dra? Jag måste liksom tänka trycka-dra och då blir det ju alltid fel med ett av benen. För man måste ju trycka och dra SAMTIDIGT!? Och jag tycker att jag cyklat en hel del och ändå får jag det inte att fungera. :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar